Visita per grups

Concert del Cor Carlit a la catedral de Tortosa

Concert

Descripció

La Reial Arxiconfrariade la Cinta ha elaborat un programa amb més de setanta activitats per commemorar els 400 anys de l’entitat, el qual ha fet possible que el papa Francesc hagi atorgat l’Any Jubilar a la diòcesi de Tortosa.

Les activitats van des de les de caire religiós, vinculades a  l’any jubilar, fins a d’altres de tipus institucional, cultural, pelegrinatges o algunes de molt específiques. Les d’àmbit religiós començaran, oficialment,  el 15 de gener amb la missa solemne d’obertura de l’Any Jubilar i amb la impartició de la benedicció papal als fidels per part del bisbe i la posterior veneració de la sagrada relíquia a l’altar major de la catedral de Santa Maria.

L’any 2017 servirà per repassar la història de la Reial Arxiconfraria. Així, s’ha previst un cicle de conferències en què participaran historiadors com Hilari Muñoz, Francisco Gracia, Glòria  Munilla  o Victòria Almuni, l’arxiver mossèn Josep Alanyà o el vicari general, mossèn José L. Arín, i després se n’editarà un llibre recopilatori, a més a més d’un altre que es titularà Santa Maria de la Cinta. Història i tradició. A l’edifici de l’escorxador s’obrirà una exposició sobre l’art al voltant de la Mare de Déu de la Cinta, mentre que, a nivell musical, a les intervencions de grups en moments puntuals com el Cor de Cambra Tyrichae, la Coral Preludi a Caro,  la Colla Jove de Dolçainers o l’Orfeó Tortosí caldrà sumar, també, un concert extraordinari al mes d’agost del Cor Carlit Gòspel.   Aquest concert es farà el 30 d'agost a les 22.00 h. a l'Altar Major de la Catedral de Santa Maria de Tortosa.

Formulari d'inscripció
Nom
Cognoms
Email
Telèfon
Observacions