Notícies

Coral Memorial aposta per recuperar la tradició eclesiàstica

08/11/2018

Els familiars ara poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un lloc sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells.

Actualment el sector funerari està vivint una transformació a causa de l’augment de les incineracions. L’Església coneix aquest canvi de tendència, s’adapta als nous temps i demandes de la societat i compta amb el vistiplau del Vaticà per a aquesta pràctica, ja que des de la Santa Seu recorden que les cendres d’un difunt “han de mantenir-se en un lloc sagrat, al cementiri, en una església o en un espai dedicat a aquesta finalitat per l’autoritat eclesiàstica competent”.

Per aquesta raó, Coral Memorial, empresa patrocinadora de Catalonia Sacra, ha impulsat la instal·lació de columbaris a diferents parròquies de la província de Barcelona, amb l’objectiu de recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat

Fins al moment, són sis les parròquies que compten amb aquests columbaris, creant així un espai únic a cada una de les ciutats. La Catedral del Sant Esperit de Terrassa, la Parròquia de Santa Maria de Caldes de Montbui, la Parròquia de Sant Cosme i Sant Damià d’El Prat de Llobregat, la Parròquia de Sant Eugeni I, Papa, la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort i la Parròquia Maria Mitjancera de Totes les Gràcies, aquestes tres últimes de Barcelona, ja ajuden a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana que volen seguir lligats a la seva fe.

Els columbaris presenten quatre modalitats diferents: la individual amb espai per a una única urna; la petita per a dues, la mitjana amb capacitat per a quatre i la gran per a vuit urnes, així com l’espai per a l’ara comunitària. A més, hi ha la possibilitat de personalitzar les urnes amb el disseny que es desitgi, escollint la imatge, l’acabat o el missatge que es prefereixi, per als qui vulguin seguir vinculats a la seva parròquia en el seu descans etern.

Coral Memorial és una empresa especialitzada en la fabricació, comercialització i gestió integral de columbaris. Amb una llarga experiència en el sector, aquesta empresa egarenca prioritza la qualitat, el disseny i la creativitat, sent referent en la gestió dels cementiris del segle XXI.

Enllaços