Notícies

Nou impuls a «Girona Episcopal»

14/06/2018

La iniciativa, facilita una entrada conjunta a la Catedral, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona.

El bisbat de Girona i la Generalitat de Catalunya donen un nou impuls al projecte amb un vídeo promocional i una web pròpia. La visita als tres espais patrimonials constitueix un relat únic per conèixer la història i l’art de la diòcesi gironina.

La nova web vol d’oferir informació pràctica de com arribar i com realitzar la visita i permet una primera aproximació als tres monuments i posa en valor les principals obres d’art de què el visitant podrà gaudir durant el seu itinerari: el Tapís de la Creació a la Catedral de Girona, el Crist jacent a la Basílica de Sant Feliu i els retaules de Sant Pere de Púbol o el de Sant Feliu del Museu d’Art de Girona. També s’han realitzat altres accions de promoció com una campanya d’estovalles promocionals i banderoles en punts de la ciutat. 

L’acord de col·laboració per l’entrada conjunta es va signar el 2016 i, ara, valorant positivament els resultats s’ha renovat de nou per dos anys més. En aquests dos anys, un total de 12.331 visitants han gaudit de l’entrada conjunta al llarg de 2017, un 85 més respecte dels 6.659 del primer any d’activitat, el 2016.

Catalonia Sacra oferirà el 10 de novembre un itinerari guiat per aquest "Girona Episcopal".

Enllaços