Notícies

Presentació de les activitats 2017 de Catalonia Sacra al Palau Robert

20/03/2017

En un acte oficial al Palau Robert de Barcelona, el dilluns 27 de març es donarà oficialment el tret de sortida a les activitats culturals del curs 2017 i es presentarà el primer “Catàleg d’Activitats Turístiques de Catalonia Sacra”.

L’acte, adreçat principalment a agents del sector turístic i mitjans de comunicació, comptarà amb la participació de Mons. Francesc Pardo, Bisbe de Girona i President de CS i del Sr. Patrick Torrent, Director Executiu de l’Agència Catalana de Turisme (ACT).
El Catàleg d’Activitats Turístiques de Catalonia Sacra, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’ACT, recull més d’una trentena de productes turístics adreçats a col·lectius, que han de servir per a potenciar Catalunya com a destí de turisme religiós.
L’agenda cultural de Catalonia Sacra per al 2017
segueix l’estela dels darrers anys, en que ha estat cada vegada més ben acollida. Està formada per una cinquantena d’activitats de divulgació del patrimoni cultural de l’Església, que inclouen visites guiades, conferències sobre obres mestres o tallers de patrimoni, entre altres tipus d’activitats. En l’acte del Palau Robert, el periodista Enric Calpena serà l’encarregat de fer-ne la presentació.