Notícies

IV Cicle de Música Sacra Coral al Monestir de Sant Cugat del Vallès

20/01/2016

Sant Cugat de Vallès acull, des del passat 20 de novembre i fins el 27 de maig, la quarta edició del Cicle de Música Sacra Coral al Monestir.

Aquest cicle està organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere Octavià, a benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament d'aquest municipi.

El cicle de polifonia vocal torna a reunir a Sant Cugat els millors cors a cappella del país. Els organitzadors destaquen que el Monestir de Sant Cugat és l'espai ideal per acollir aquests concerts pel que que posa en valor el patrimoni i la identitat cultural ja que permet descobrir una música transcendental.

El cicle el va obrir el 20 de novembre de 2015 un concert d’ARSinNOVA, un cor de cambra format per gent molt jove que actualment pot presumir de ser un dels millors cors de Catalunya. La resta del cicle el conformen el PAX Cor de Cambra (22 de gener de 2016), un cor egarenc que ja va actuar fa dos anys, el Cor Vivaldi (26 de febrer de 2016), el més guardonat de Catalunya i que repeteix per tercera ocasió, Camerata Sant Cugat (29 d'abril de 2016), el cor local, i el Cor de Cambra Anton Bruckner (27 de maig), un cor emergent de gran qualitat.

El preu de l’entrada és de 10 € i es poden comprar de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat (93 675 99 52) o el mateix dia del concert a partir de les 20.30 h.

 

Descàrrega de documents
Enllaços