Notícies

Presentació de Catalonia Sacra a l'Arquebisbat de Tarragona

28/04/2015

El proper 30 d’abril, el projecte Catalonia Sacra es presenta a l'Arquebisbat de Tarragona, en un acte presidit per l’arquebisbe Mons. Jaume Pujol.

Catalonia Sacra es presenta a l'Arquebisbat de Tarragona. Amb aquest acte, el projecte ja s’haurà presentat a les deu diòcesis catalanes, impulsores d’aquesta iniciativa conjunta per difondre el patrimoni artístic i cultural de l’Església. L'acte de presentació a l'Arquebisbat de Tarragona es farà el dijous 30 d'abril a 2/4 de 12 del migdia, a la Capella del Santíssim de la Catedral de Tarragona i estarà presidit per l'Arquebisbe de Tarragona Mons. Jaume Pujol. També hi intervindran el Degà-President del capítol de la Catedral Mn. Joaquim Fortuny, el Delegat Episcopal per al Patrimoni Artístic i Documental i l´Art Sacre de l'arxidiòcesi Dr. Antoni Martínez Subias i el coordinador de Catalonia Sacra, Dani Font. Aquest és un acte obert a tothom.

Conscients de la importància del seu patrimoni cultural, de l'interès que genera en la societat, i del pes que va guanyant el turisme religiós, els Bisbats amb seu a Catalunya han impulsat Catalonia Sacra. Aquest és un projecte de dinamització del patrimoni cultural que vol facilitar a les persones interessades la possibilitat de conèixer més de 300 esglésies (catedrals, basíliques, monestirs, esglésies o ermites) de les 10 diòcesis catalanes.