Notícies

Cases d'Oliba presenta la campanya nadalenca «Regala Cases d'Oliba»

01/12/2021

Es tracta d'un original regal amb format d'entrada conjunta per visitar 7 joies del patrimoni cultural de l’àmbit del Bisbat de Vic.

«Regala Cases d’Oliba» és el nom d’una nova targeta regal que permet visitar 7 grans conjunts arquitectònics de l’àmbit del Bisbat de Vic. Pensat per a amants de la cultura, l’art i el patrimoni, «Regala Cases d’Oliba» es pot comprar en línia des del web de Cases d’Oliba (www.casesdoliba.cat/regala). La targeta permet visitar la Basílica de la Seu de Manresa (Bages), el Monestir de Santa Maria de l’Estany (Moianès), la Catedral de Sant Pere de Vic (Osona), el Museu Episcopal de Vic (Osona), el Monestir de Sant Pere de Casserres (Osona), el Monestir de Santa Maria de Ripoll (Ripollès) i el Monestir de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès).

Un cop adquirida la targeta regal, el comprador pot escollir amb quin format vol obtenir l'obsequi: si escull el format «targeta» -per un preu de 30 euros- la rebrà a l’adreça postal que indiqui en un període d’entre 4 i 6 dies. Si opta pel model «val» -amb un cost de 25 euros- la podrà imprimir o enviar per correu electrònic a la persona regalada. En tots dos casos, l'import del conjunt de les entrades suposa un estalvi del 30% sobre el preu original de les entrades a cada equipament. Les entrades tenen vigència d'un any a partir de la data d’adquisició.

A més del producte «Regala Cases d’Oliba», a la pàgina web de Cases d'Oliba també s’hi poden trobar altres entrades conjuntes que suposen un important descompte per al visitant.

Cases d’Oliba és una iniciativa que vol donar a conèixer el patrimoni amb arrels mil·lenàries que guarda l’empremta del bisbe i abat Oliba (971-1046). Més enllà de la seva dimensió d’espais per al culte, aquests monuments són autèntics tresors patrimonials. Aquesta iniciativa del departament de Patrimoni Cultural del Bisbat de Vic es va presentar l’estiu de 2020.

A través del seu portal web www.casesdoliba.cat, es pot consultar també una agenda d’activitats culturals i turístiques de tots els equipaments que formen el projecte.

Enllaços