Notícies

Obertes les inscripcions pel curs de formació de Catalonia Sacra

12/01/2021

Catalonia Sacra aposta per mantenir l'esperit i singularitat del curs, que combina la formació teòrica amb visites "in situ".

El curs de formació de Catalonia Sacra d'aquest 2021 s'iniciarà el dilluns 1 de març. Les noves restriccions de mobilitat decretades per les autoritats aquests darrers dies han obligat a reorganitzar el calendari de les 4 sessions que es proposen enguany.

La inscripció pel curs ja està oberta (www.cataloniasacra.cat/formacio) i es fa individualment per a cada una de les quatre sessions. Les persones vinculades a les esglésies de la Xarxa de Catalonia Sacra podran gaudir de descomptes en el preu. En l'actual context social i sanitari, el curs tindrà places limitades i s'aplicarà un protocol actiu precaució en front de la Covid-19. La realització de cada sessió queda sempre supeditada a l'evolució de la situació sanitària.

La primera sessió es farà l'1 de març a l'església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges (Bisbat de Sant Feliu de Llobregat). La segona sessió serà a l'església prioral de Sant Pere de Reus (Arquebisbat de Tarragona) i es farà el 26 de març. La tercera sessió s'ha programat el 30 d'abril al monestir de Pedralbes de Barcelona (Arquebisbat de Barcelona) i la darrera sessió es farà el 21 de maig a l'església de Santa Maria de Barberà (Bisbat de Terrassa). El curs compta amb reconeguts professors com Marc Sureda, Montserrat Pagès, Joan Rosàs, Xavier Solà, Maria Garganté, Andreu Muñoz, Jaume Massó o Josep Bracons.

Enllaços