Notícies

La Xarxa de Catalonia Sacra avalua els efectes de la pandèmia i prepara accions de difusió conjuntes per a la primavera

11/11/2020

En plena pandèmia i amb restriccions d'aforament i mobilitat, la Xarxa continua treballant per facilitar el coneixement i la visita d'aquests equipaments d'alt valor patrimonial.

Aquest dilluns, responsables d'una quinzena d'aquests equipaments van participar en una reunió virtual que va servir per analitzar la situació actual i preparar accions conjuntes pels pròxims mesos.

Un cop comentat el context i particularitats de cada equipament a causa de la Covid19, l'equip gestor de Catalonia Sacra va explicar les característiques i requisits per accedir a la convocatòria de subvencions que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert per a espais patrimonials i empreses que els gestionen.

De cara a la primavera, on s'espera que la situació actual creada pel coronavirus pugui experimentar certa millora, es va acordar impulsar accions per fomentar la visita conjunta a diversos dels equipaments que impulsen la Xarxa de Catalonia Sacra. L'objectiu és presentar i difondre una oferta conjunta d'activitats i visites que visualitzi la riquesa d'aquest patrimoni d'arrel religiosa repartit per arreu del país.

Enllaços