Notícies

Catalonia Sacra reprèn les activitats de l'agenda cultural sota un estricte protocol de seguretat per la Covid-19

28/08/2020

Catalonia Sacra inicia aquest dissabte 5 de setembre les activitats de l'agenda 2020 en grups reduïts i amb un protocol d'actuació davant de la Covid-19.

Les visites guiades, els itineraris, les conferències... d'aquest any s'havien d'iniciar el 14 de març, després de l'acte de presentació fet a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, però la declaració de l'Estat d'Alarma davant la pandèmia van forçar-ne l'ajornament. Ara, després de l'estiu, s'ha decidit reprendre les activitats en grups reduïts i sota estrictes mesures d'higiene i salut, seguint el calendari previst.

Entre d'altres, la inscripció serà obligatòria, ja que hi ha d'haver un registre de totes les persones que hi participen; es reduirà a 20 el nombre de persones per grup; serà obligatori l'ús de mascareta o mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs. En diferents punts de l'espai on es farà l'activitat hi haurà sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-se rentar les mans. En qualsevol cas, aquesta represa de les activitats queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària.

La intenció de Catalonia Sacra és poder reprogramar l'any vinent la vintena d'activitats que, fins ara, s'han hagut de posposar a causa de la Covid-19.

Enllaços