Notícies

Una iniciativa cultural i espiritual per conèixer la Catedral de Barcelona, Santa Maria del Mar i Sant Pau del Camp

04/12/2019

La iniciativa ofereixen al visitant una entrada conjunta que permet visitar els tres espais.

Tres espais en una sola entrada. Aquesta és la proposta d’Ànima Medieval: una iniciativa cultural i espiritual que permet, amb una sola entrada, conèixer tres edificis més singulars de l'Església de Barcelona com són Santa Maria del Mar, Sant Pau del Camp i la Catedral.

Aquest recorregut és la primera iniciativa religiosa d'aquestes característiques a Barcelona. Aquest producte pensat tant per a creients com pels turistes, segons expliquen els responsables dels 3 temples, permetrà als fidels descobrir diferents espais de pregària que enriqueixin la seva espiritualitat i als turistes gaudir d'un ventall d'obres mestres de l'art des del romànic fins al segle XX.

Un monestir (Sant Pau del Camp), una basílica (Santa Maria del Mar) i una catedral (Catedral de Santa Creu i Santa Eulàlia) obren les seves portes per donar a conèixer els seus secrets i detalls en un marge de tres dies consecutius. Aquesta entrada combinada germina per facilitar les visites als temples amb uns preus molt competitius des de 10 euros l'entrada reduïda fins a 14 euros la general. Ànima Medieval neix amb la possibilitat d'ampliar-ho a altres espais en el futur.

 

 

 

  barcelona.cat

Enllaços