Notícies

Catalonia Sacra tanca la seva participació al programa Impulsa Cultura

22/11/2019

Catalonia Sacra valora molt positivament la seva participació en el programa, que li ha permès aprofundir en el treball d'estratègia i planificació del projecte.

Els 10 projectes seleccionats per la Fundació Catalunya Cultura per a la fase final es van presentar el dijous 21 de novembre en una gala al Foyer del Liceu davant un auditori format per unes 200 empreses i organitzacions sensibilitzades per la qüestió del mecenatge i patrocini cultural. La consellera de Cultura, Maria Àngela Vilallonga, va presidir l’acte.

El coordinador de Catalonia Sacra, Dani Font, va explicar en 3 minuts a l’auditori els eixos que vertebren aquest projecte de difusió del patrimoni cultural de l’Església. La gala tancava uns mesos de treball on l’equip de Catalonia Sacra ha treballat, amb consultors i experts proposats per la Fundació Catalunya Cultura, per reforçar aspectes en els àmbits de l’empresa i de la cultura per dissenyar la seva estratègia de negoci per esdevenir més sostenibles.

En la gala del Liceu que tancava la cinquena edició del programa Impulsa Cultura també es va entregar la primera edició del premi Impulsa. El guanyador va ser el projecte «La nit més IN», un esdeveniment de producció pròpia de Fundació Grup SIFU que vol demostrar a través de l'art i l'espectacle que discapacitat no és sinònim de límit. Aquesta iniciativa va començar el seu recorregut en 2015, amb una gala on actuen artistes amb i sense diversitat funcional. Catalonia Sacra felicita el projecte guanyador del premi.

Els 10 projectes finalistes d’aquesta cinquena edició d’Impulsa Cultura han estat a més de Catalonia Sacra i La Nit Més In, Bridge 48, Cicle Gaudí, Escola de Circ Rogelio Rivel, Festival Internacional de Fotografia IN Cadaqués, Galacticat-Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Pone Sant Andreu Jazz Band, Silencis al Territori i Teatre del Raval.