Notícies

La Sagrada Família sorteja 30.000 entrades per les seves Portes Obertes

04/09/2019

La Sagrada Família ultima la preparació de les seves Portes Obertes, unes jornades que enguany tindran lloc els dies 20, 21 i 23 de setembre, dins del marc de la festivitat de la Verge de la Mercè, patrona de Barcelona.

Durant aquests tres dies, els afortunats i afortunades podran conèixer de primera mà l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir les fites més importants del futur de la Basílica.

Com a novetat d’enguany, el visitant podrà veure com seran els terminals de les torres dels Evangelistes. Aquests cimboris centrals, actualment en construcció, s’enfilaran fins als 135 metres d’alçària i estaran rematats per unes escultures dels símbols amb què tradicionalment s’han representat Marc, Mateu, Joan i Lluc: un lleó, un àngel, una àguila i un bou.

Les escultures seran obra de Xavier Medina Campeny i està previst que es col·loquin l’any 2021. Durant les Portes Obertes els guanyadors i guanyadores de les entrades ja podran veure com seran aquests terminals i les escultures que simbolitzaran els Evangelistes a escala 1:5, així com conèixer els detalls arquitectònics de la seva realització i la seva simbologia. Així mateix, el recorregut per l’interior del temple comptarà amb una exposició i un audiovisual sobre els terminals dels Evangelistes.

Enllaços