Agenda

Visita familiar

Eulàlia, el mirall de Barcelona

12/02/2022

Descripció

Arquebisbat de Barcelona

Sabies que la ciutat de Barcelona és plena de referències a la vida de Santa Eulàlia? D’on ve la seva devoció? Vine i ajuda’ns a identificar les petjades que la patrona de la ciutat ha deixat en els carrers i edificis al llarg del temps!

L’activitat permet conèixer la història i l’origen de la llegenda i de la devoció a la Santa a partir de les representacions que, amb l’ajut de les famílies, anirem identificant a la Catedral i a l'entorn del temple. Resseguirem les petjades que la primera patrona de la ciutat ha deixat en l’imaginari col·lectiu, en els carrers i edificis de la ciutat, al llarg del temps. On els més petits aprendran qui era Santa Eulàlia a partir de l'explicació i el joc


Dia 12/02/2022

Hora 11.00 h.

Lloc Catedral de Barcelona

Preu 7,50€ per persona

Observacions Activitat amb reserva prèvia. En cas de necessitats litúrgiques de la Catedral o no assolir un mínim de participants l'organització pot anul·lar l'activitat. L'activitat es fa en català.

Organitza Catedral Basílica de Barcelona

 

 

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.