Agenda

Visita guiada interpretada en Llengua de Signes Catalana

La capella dels Dolors de Mataró

09/10/2021

Descripció

 

PLACES EXHAURIDESUn patrimoni per a tothom. Amb aquest tema, l’edició d’enguany de les Jornades Europees de Patrimoni convida a totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a programar activitats tenint més presents que mai la varietat i diversitat de públics i col·lectius, per tal que tothom, en igual de condicions pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural.

És per aquest motiu que Catalonia Sacra ha programat quatre visites centrades en obres mestres de l'art català de diferents períodes que comptaran amb interpretació en Llengua de Signes Catalana (LSC). En aquest cas la protagonista serà la capella Barroca de la Basílica de Santa Maria de Mataró.


Dia 09/10/2021

Hora 12 h

Lloc de trobada Basílica de Santa Maria de Mataró

Durada 1 h (aprox.)

Guia i intèrpret en LSC Martu Pericas

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia. Visita guiada només en llenguatge de sords

 

 

 

 

Més informació

reserves@cataloniasacra.cat

 

 

Bob Masters | Patrimoni Gencat

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.