Agenda

Visita guiada interpretada en Llengua de Signes Catalana

El Retaule Major de la Catedral de Tortosa

09/10/2021

Descripció

Un patrimoni per a tothom. Amb aquest tema, l’edició d’enguany de les Jornades Europees de Patrimoni convida a totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a programar activitats tenint més presents que mai la varietat i diversitat de públics i col·lectius, per tal que tothom, en igual de condicions pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural.

És per aquest motiu que Catalonia Sacra ha programat quatre visites centrades en obres mestres de l'art català de diferents períodes que comptaran amb interpretació en Llengua de Signes Catalana (LSC). En aquest cas el protagonista serà el retaule gòtic de la Mare de Déu de l'Estrella de la Catedral de Santa Maria de Tortosa.


Dia 09/10/2021

Hora 10.45 h

Lloc de trobada Catedral de Santa Maria de Tortosa

Durada 1 h (aprox.)

Guia Joan Hilari Muñoz

Intèrpret en LSC Maribel Caballero

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

 

 

 

Més informació

reserves@cataloniasacra.cat

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.