Agenda

Conferència

Professionals del patrimoni: el músic

08/10/2021

Descripció

La custòdia activa del patrimoni cultural és una responsabilitat que honora i preocupa alhora. La seva gestió és complexa, i demana poder comptar amb professionals de diversos camps que compaginin la seva especialitat específica amb una mirada global als valors del patrimoni. A cavall entre la tècnica i la història, entre el bé cultural i el seu ús públic, els professionals del patrimoni són la garantia de la pervivència del nostre llegat cultural.

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021, Catalonia Sacra organitza una conferència a la Basílica de Santa Maria d'igualada perquè el compositor Carles Prat ens expliqui l'ofici del músic agafant com a exemple la recentment estrenada "Missa en honor a Sant Bartomeu".


Dia 08/10/2021

Hora 19 h

Lloc de trobada Basílica de Santa Maria d'Igualada

Durada 1 h 30 min (aprox.)

Guia Carles Prat

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

 

 

 

Més informació

reserves@cataloniasacra.cat

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.