Agenda

Visita guiada

Professionals del patrimoni: l'arqueòloga

09/10/2021

Descripció

 

PLACES EXHAURIDESLa custòdia activa del patrimoni cultural és una responsabilitat que honora i preocupa alhora. La seva gestió és complexa, i demana poder comptar amb professionals de diversos camps que compaginin la seva especialitat específica amb una mirada global als valors del patrimoni. A cavall entre la tècnica i la història, entre el bé cultural i el seu ús públic, els professionals del patrimoni són la garantia de la pervivència del nostre llegat cultural.

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021, Catalonia Sacra organitza una visita a la Basílica de Santa Maria d'Empúries per conèixer els resultat de les últimes excavacions fetes al seu interior. La visita estarà guiada per la Dra. Anna Maria Puig Griessenberger, l'arqueòloga que les ha dirigit.


Dia 09/10/2021

Hora 17 h

Lloc de trobada Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries

Durada 1 h (aprox.)

Guia Dra. Anna Maria Puig Griessenberger

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

 

 

 

Més informació

reserves@cataloniasacra.cat

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.