Agenda

Visita guiada

Professionals del patrimoni: els restauradors

09/10/2021

Descripció

 

PLACES EXHAURIDESLa custòdia activa del patrimoni cultural és una responsabilitat que honora i preocupa alhora. La seva gestió és complexa, i demana poder comptar amb professionals de diversos camps que compaginin la seva especialitat específica amb una mirada global als valors del patrimoni. A cavall entre la tècnica i la història, entre el bé cultural i el seu ús públic, els professionals del patrimoni són la garantia de la pervivència del nostre llegat cultural.

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021, Catalonia Sacra organitza una visita al cambril dels Sants Màrtirs de l'església de la Pietat de Vic guiada pels professionals que n'estan fent la seva restauració, Mireia Farrerons i Francesc Tornero.


Dia 09/10/2021

Hora 11 h

Lloc de trobada Església de la Pietat de Vic

Durada 1 h (aprox.)

Guia Mireia Ferrerons i Francesc Tornero

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

Més informació

reserves@cataloniasacra.cat

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.