Agenda

Jornades culturals

Jornades Europees de Patrimoni 2021

08/10/2021 al 10/10/2021

Descripció

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc lloc, ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Aquest any, la festa major del patrimoni cultural és més especial que mai: se celebren 30 anys d’organització de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya. Al llarg d’aquests anys, sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Capital de la Cultura Catalana, hem apropat la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural a la ciutadania. Centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territor , any rere any, han obert les portes de casa seva i han donat a conèixer el nostre passat i la nostra identitat cultural.

Així doncs, els dies 8, 9 i 10 d’octubre et convidem a viure i celebrar amb nosaltres aquests 30 anys de descobertes del patrimoni cultural català amb noves activitats i experiències singulars: portes obertes, visites guiades, concerts, activitats i tallers familiars.

Com cada any Catalonia Sacra col·labora en aquesta iniciativa aportant-hi un bon grapat d'activitats. Les podreu trobar totes en l'agenda de Catalonia Sacra. Entreu-hi i reserveu la vostra plaça. Segur que en trobareu més d'una que us faci el pes.

Descàrrega de documents