Agenda

Visita guiada

La Prioral de Sant Pere i la Puríssima Sang de Reus

15/05/2021

Descripció

 

PLACES EXHAURIDES


Arquebisbat de Tarragona

Ubicada en ple centre històric, la prioral de Sant Pere ocupa el lloc on hi hagué una primitiva església romànica. De l'actual temple, del segle XVI i d’estil gòtic tardà, en destaca el seu característic campanar i el retaule major, l'únic que es va conservar després de la guerra del 36. En ell hi van ser batejats diversos fills il·lustres de Reus: Antoni Gaudí, el general Prim, el pintor Marià Fortuny, Santa M. Rosa Molas...

A pocs minuts caminant, l'església de la Puríssima Sang de Reus és on es venera la imatge del Sant Crist de la Sang, que cada Divendres Sant presideix l’acte de Les Tres Gràcies, Element Patrimonial d’Interès Nacional. Aquest constitueix l’esdeveniment més emblemàtic de la Setmana Santa reusenca.


Dia 15/05/2021

Hora 11.30 h.

Lloc Església Prioral de Sant Pere de Reus

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Sra. Carme Just

Observacions Activitat amb reserva prèvia

Preu 6,00€ per persona

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

693 720 202 (de dilluns a divendres de 10 a 16 h)

 

Santi Goma

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.