Agenda

Visita guiada

Obert per obres: els vitralls gòtics de la Catedral de Barcelona

20/03/2021

Descripció

La Catedral de Barcelona conserva un interessantíssim conjunt de vitralls medievals, agrupats al voltant de la girola. Després d'anys sense tocar-los, s'ha engegat el procés de restauració del conjunt sencer.

Les Dra. Sílvia Cañellas i la Dra. Núria Gil, historiadores de l'art i especialistes en vitralls, i el restaurador Jordi Bonet, vitraller encarregat de la restauració, ens expliquen el procés mentre admirem des de diferents espais els vidres que acoloreixen la vida quotidiana de la catedral.


Dia 20/03/2021

Hora 11.30 h

Lloc Catedral de Barcelona

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia  Jordi Bonet, Sílvia Cañellas i  Núria Gil

Observacions Activitat amb reserva prèvia

Preu 15,00€ per persona

 

 

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.
Un cop confirmades i pagades les entrades Catalonia Sacra no admetrà canvis ni devolucions. Catalonia Sacra es reserva el dret de canviar o anul·lar qualsevol activitat de l'agenda per causes de força major.