Agenda

Taller

El vi de piment. Alimentació medieval al Monestir de Sant Cugat

10/10/2020

Descripció

Una de les activitats les activitats més destacades d’enguany serà el taller El vi de piment. Alimentació medieval al Monestir de Sant Cugat a càrrec dels especialistes en història medieval Delfi I. Nieto i Maria Casals. Els participants coneixeran què bevien els monjos i el perquè, a més d’aprendre a elaborar el seu propi vi de piment.


Dia 10/10/2020

Hora 11.30 h.

Lloc de trobada Monestir de Sant Cugat del Vallès

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2020

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia.

 

 

Més informació i reserves


museu@santcugat.cat

936 759 951

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.