Agenda

Visita guiada

L'església de Sant Víctor de Dòrria

10/10/2020

Descripció

En motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2020, Catalonia Sacra organitza una visita guiada a l'església romànica de Sant Víctor de Dòrria.

La Vall de Ribes ha aconseguit mantenir intocable la seva riquesa natural i paisatgística. Un enclavament de natura, història i cultura. Un dels seus tresors són les seves esglésies romàniques, situades enmig de muntanyes i amb una arquitectura rural que s’integra perfectament en el paisatge.  La visita proposa descobrir un d'aquests petits temples, l'església de Sant Vívtor de Dòrria, on l’any 1997 hi foren descobertes les pintures murals romàniques. L’aspecte actual és el testimoni “real” que ens ha quedat del passat romànic de l’església.


Dia 10/10/2020

 

Hora 16.30 h.

Lloc Església de Sant Víctor de Dòrria

Durada 60 minuts (aprox.)

Guia Miquel Sitjar

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2020

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.Inscripcions