Agenda

Visita guiada

L'església de Santa Maria de Rubió

10/10/2020

Descripció

 

PLACES EXHAURIDES

 

En motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2020, Catalonia Sacra organitza una visita guiada a l'església de Santa Maria de Rubió.

L’actual edifici és un exemple del gòtic de la primera època, un estil urbà que a l’Anoia es fa rural. Exteriorment té aspecte de fortalesa gràcies en part als merlets construïts posteriorment sobre els contraforts i també al campanar massís i quadrat situat a l’angle sud-oest.

L’església té dues portades romàniques, elements arquitectònics que segurament s’aprofitaren de l’antiga església del s. XII. L’altar major està presidit per un gran retaule gòtic pintat pel Mestre de Rubió a la segona meitat del s. XIV. Dedicat a la Verge, al retaule hi ha representades set escenes de goigs i set escenes de dolor.


Dia 10/10/2020

Hora 11.00 h.

Lloc Església de Santa Maria de Rubió

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Dr. Joan Valero

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2020

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.