Agenda

Visita guiada

El monestir de Sant Pere i l'església de Sant Vicenç de Besalú

11/10/2020

Descripció

 

PLACES EXHAURIDES

 

En motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2020, Catalonia Sacra organitza una visita guiada al monestir de Sant Pere i a l'església de Sant Vicenç de Besalú.

El patrimoni de Besalú es basa, en un percentatge altíssim, en els monuments que configuren la Vila Medieval. La ciutat comtal de Besalú tingué un esplendor que ha quedat marcat en els seus carrers i monuments de tal manera que el configuren com un dels conjunts medievals més interessants i ben conservats de Catalunya. Cal destacar el monestir de Sant Pere, fundat l’any 977 pel comte Bisbe Miró i consagrat el 1003 pel comte més important de la història local: Bernat I, conegut amb el sobrenom de Tallaferro, i l'església de Sant Vicenç, edifici romànica amb alguns elements de transició al gòtic.

 

Bob Masters | Patrimoni Gencat


Dia 11/10/2020

Hora 10.30 h.

Lloc de trobada  Monestir de Sant Pere de Besalú

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Oriol Montero

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2020

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.