Agenda

Visita guiada

Visita nocturna a les pintures murals de Sert

17/09/2021

Descripció

 

PLACES EXHAURIDES

 

Bisbat de Vic

Les teles pintades que vesteixen les parets de la Catedral de Sant Pere de Vic des de 1945  configuren un dels interiors més corprenedors de les esglésies del nostre país. Impressiona també conèixer-ne la història i saber que el mateix artista, Josep Maria Sert, pintà completament dues vegades la mateixa Catedral. La temàtica pictòrica de les pintures actuals gira iconogràficament entorn la redempció de l’home gràcies a la mort i a la resurrecció de Crist, i està molt marcada i influenciada per l’afectació personal i col.lectiva que va suposar la Segona Guerra Mundial i la crema de la seva obra vigatana durant la Guerra Civil. Veure-les de nit i amb la Catedral tancada serà sens dubte una experiència cultural i espiritual impactant.


Dia 17/09/2021

Hora 22.00 h.

Lloc Catedral de Sant Pere de Vic

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Sergi Fuentes

Observacions Activitat amb reserva prèvia

Preu 6,00€ per persona

 

Guillem Mercadal

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.