Agenda

Visita guiada

La capella del Santíssim de Viladecavalls

03/10/2020

Descripció

La capella del Santíssim de Sant Miquel de Sorbet, obra de l'arquitecte Lluís Muncunill i Parellada (1868-1931) és un edifici demostratiu de la tipologia d'arquitectura prèvia al gran esclat modernista que des dels inicis del segle XX va sacsejar tota Catalunya. Aquesta Capella, de línies sòbries, segueix el gust pel món medieval que predominava en aquells moments, en la seva arquitectura neogòtica, i en el magnífic conjunt de vitralls conservats en el absis que estan dintre de l'estètica prerafaelita.

L'arquitectura realitzada per Lluís Muncunill es caracteritza en part per la solidesa dels seus edificis, qüestió per a ell de vital importància, i en la seva originalitat, alhora de combinar les noves tècniques constructives, especialment les columnes de ferro colat i els tirants de ferro, amb la d'altres tècniques tradicionals com la volta de maó de pla o volta catalana.

Ell defensava la teoria "organicista", que recolzava la concepció d'edifici com un "organisme", amb la integració total dels diferents elements que la conformen


Dia 03/10/2020

Hora 11.00 h.

Lloc Església de Sant Miquel del Sorbet, Viladecavalls

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Dra. Núria Gil

Observacions Activitat amb reserva prèvia

Preu 5,00€ per persona

 

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

693 720 202 (de dilluns a divendres de 10.00 a 16.00 h.)

 

Un cop confirmades i pagades les entrades Catalonia Sacra no admetrà canvis ni devolucions. Catalonia Sacra es reserva el dret de canviar o anul·lar qualsevol activitat de l'agenda per causes de força major.