Agenda

Visita guiada

El mosaic de Gaudí a Sant Pacià

14/03/2020

Descripció

Gaudí va dissenyar el paviment de la parròquia de Sant Pacià, un magnífic mosaic romà amb sanefes de formes geomètriques que comprèn tot el sòl de l´església: a la part central, hi figura un rectangle amb motius geomètrics i florals, als extrems del qual hi ha l´Alfa i l´Omega de l´Apocalipsi i, a sota, alternades, les lletres J i M, representant els noms de Jesús i de Maria.

L'església de Sant Pacià de Barcelona, obra de l´arquitecte Joan Torras i Guardiola, acull una gran riquesa arquitectònica, tant a l´interior com a l´exterior. Contruïda el 1895, l´interior hi trobem una única nau, espaiosa i esvelta, amb finestrelles de vidrieres policromades. L’exterior té un aspecte bastant auster, tot i que segueix l’estètica goticitzant (sobretot a les finestres de la nau) i en els murs hi ha un evident tractament cromàtic, resultat de la utilització de dos materials diferents.


Dia 14/03/2020

Hora 11.00 h.

Lloc Església de Sant Pacià de Barcelona

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Dra. Marta Saliné

Observacions Activitat amb reserva prèvia

Preu 5,00€ per persona

 

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

693 720 202 (de dilluns a divendres de 10.00 a 16.00 h.)

 

Un cop confirmades i pagades les entrades Catalonia Sacra no admetrà canvis ni devolucions. Catalonia Sacra es reserva el dret de canviar o anul·lar qualsevol activitat de l'agenda per causes de força major.