Agenda

Visita guiada

Bisbes, màrtirs, menestrals i comerciants a la basílica dels Sant Just i Pastor

09/11/2019

Descripció

 

PLACES EXHAURIDES


Les basíliques històriques de Barcelona són un patrimoni d’una gran riquesa i interès encara en gran part desconegut. Per aquesta raó, la Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes, integrada a l’Ateneu Universitari Sant Pacià, juntament amb les basíliques, organitza un cicle continuat de jornades d’estudi amb l’objectiu d’omplir de contingut les llacunes existents en el coneixement històric d’aquestes institucions que van jugar un paper important a la ciutat.

Aquesta V Jornada “Basíliques Històriques de Barcelona” està novament dedicada a la basílica del Sants Màrtirs Just i Pastor. En aquesta ocasió, abordem l’edifici gòtic i els promotors de les capelles, presentant el procés de recuperació d’alguns elements posats en valor durat les obres de rehabilitació de l’edifici.

En el marc d'aquesta jonada, el dissabte 9 de novembre a les 10.00 h. es farà una visita guiada a la basílica oberta a tots el públics i emmarcada en la temàtica de les jornades. Aquesta activitat estarà orientada a donar a conèixer la història de la basílica i presentar diferents elements patrimonials posats en valor recentment.


Dia 09/11/2019

Hora d'inici 10.00 h.

Lloc Basílica de Sant Just i Pastor de Barcelona

Preu Activitat gratuita

Durada 120 minuts

 

Inscripcions 

 Formulari de reserves

reserves@cataloniasacra.cat

Activitat amb reserva prèvia

 

Més informació 

693 720 202 (de dilluns a divendres de 10.00 a 16.00 h.)

Inscripcions