Agenda

Pessebre Vivent

Pessebre Vivent de Valls

27/12/2017 al 29/12/2017

Descripció

El Pessebre Vivent de Valls arriba enguany a la seva setena edició i es celebrarà els dies 27, 28 i 29 de desembre com en les edicions anteriors. El Pessebre Vivent de Valls és un espectacle que a partir de les escenes bíbliques tradicionals i la historiografia local repassa alguns dels principals fets que han esdevingut a la ciutat, tret diferencial que converteix aquest pessebre vivent en una proposta original i única en el territori. El projecte compte amb una trajectòria de 24.500 visitants al llarg dels darrers anys, on s'han introduït canvis i modificacions de recorregut i escenes en cada nova edició.

Enguany es mantindrà l'estructura de cinc parts històriques (edat antiga, edat mitjana, renaixement, barroc i edat contemporània). Els visitants amb de les diferents escenes podran conèixer a través de recreacions històriques i teatrals alguns dels esdeveniments que han caracteritzat la història de la ciutat i que els portaran fins al punt final del pessebre als arcs de Ca Magraner (Celler del Paborde) que tancarà el passeig per la història que proposen els organitzadors del pessebre.

Les representacions del Pessebre es faran el dimecres 27 de desembre de 17.30 a 20 hores i el dijous 28 i el divendres 29 de desembre de 17.30 a 19.30 hores.

 

Més informació: Pessebre Vivent de Valls