Agenda

Canferència + visita guiada

La basílica de Sata Maria del Pi al segle XV

18/11/2017

Descripció

Les basíliques històriques de Barcelona són un patrimoni encara en gran part desconegut que forma part del patrimoni cultural de l'Arquebisbat de Barcelona, de gran riquesa i interès. Per aquesta raó, la Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes, integrada a l'Ateneu Universitari Sant Pacià, juntament amb las basíliques, organitza un cicle continuat de jornades d'estudi amb l'objectiu d'omplir de contingut les llacunes existents en el coneixement històric d'aquestes institucions que van jugar un paper important a la ciutat. Alhora, les Jornades volen difondre el seu patrimoni a tothom com a exemple magnífic del nostre tresor patrimonial.

En el marc de la I Jornada de les Basíliques Històriques de Barcelona, el Sr. Jordi Sacasas, arxiver de Santa Maria del Pi, farà una xerrada i una visita comentada a l’església, el tresor i l'arxiu de la basílica.

Aquesta activitat estarà orientada a conèixer les característiques de la comunitat, l'art i la historia d'una de les principals parròquies de la ciutat en el seu moment de màxim esplendor, el segle XV.


Dia 18/11/2017

Hora De 10.00 a 12.00 h.

Lloc Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona

Preu Activitat gratuïta

Guia Sr. Jordi Sacasas, arxiver de Santa Maria del Pi

Observacions

Activitat oberta a tots els públics. Places limitades.

 

Inscripcions