Agenda

Obra Mestra

Cripta de la Colònia Güell

06/11/2015

Descripció

L’intens contacte entre Gaudí i Eusebi Güell va donar llum a moltes de les obres mestres de l’arquitecte. Una d’elles és la planificació de la colònia tèxtil, reinstal·lada a Santa Coloma de Cervelló. Dins d’aquest espai l’arquitecte va projectar una església espectacular per al culte dels treballadors de la fàbrica. La mort del promotor i la falta de voluntat dels hereus de continuar amb el projecte, va fer que només es pogués executar la cripta, dedicada al Sagrat Cor de Jesús, que es va construir entre 1908 i 1915.

El divendres 6 de novembre, i coincidint amb els actes del centenari de la seva consagració, la cripta de la Colònia Güell serà l'obra mestra sobre la qual es centrarà la conferència del Dr. Gustau Garcia. L'acte, que començarà a les 19.00 h., tindrà lloc a la mateixa cripta. L'activitat és completament gratuïta, però es recomana reserva prèvia.

 

Dia: divendres 6 de novembre de 2015

Hora: 19.00 h

Lloc: cripta de la Colònia Güell

Ponent: Dr. Gustau Garcia, arquitecte i president dels Amics de Gaudí

Preu: activitat gratuïta (es recomana reserva prèvia)

Més informació i reserves: reserves@cataloniasacra.cat / T. 693 720 202 (de dilluns a divendres de 10 h. a 19 h. Dissabtes de 10 h. 14 h.)